• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Şubat 2017 15:13

Adını Memleketine Yaz kampanyası start aldı...

Adını Memleketine Yaz kampanyası start aldı...
BB Erzurumspor’a maddi destek sağlamak amacıyla İstanbul Çalışma Grubu, tarafından başlatılan ‘Adını Memleketine Yaz’ kampanyasının tanıtımı hafta sonunda yapıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a maddi destek sağlamak amacıyla İstanbul Çalışma Grubu, tarafından başlatılan ‘Adını Memleketine Yaz’ kampanyasının tanıtımı hafta sonunda yapıldı.

KARIŞIK

 

İstanbul, İzmir ve Ankara’dan gelen Erzurum dernek ve vakıflarının başkan ve yöneticileri ile AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mevlüt Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Snow Dora Otel’de bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

 

Mavi-beyazlı kulübe maddi katkı sağlaması amacıyla, Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan’ın himayesinde BB Erzurumspor yöneticisi ve İstanbul Çalışma Grubu Başkanı Mustafa Macit öncülüğünde oluşturulan proje ile kent merkezi genelinde toplam 4 bin direk afişte reklam çalışması yapılacağı bildirildi.

 

DEMİRHAN: SEKMEN BİZİM BABAMIZ…

Projenin tanıtımı için Erzurum’a gelen herkese teşekkür eden Başkan Ali Demirhan, konuşmasına kulübe hizmet etmiş eski başkanlara teşekkür ederek başladı. “Erzurumspor’u Süper Lig’e çıkaran tek başkan olan Cemal Polat için özel bir alkış istiyorum” diyen Başkan Ali Demirhan, kulübün bu yılki bütçesinin 10-12 milyon TL civarında olduğunu açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in bu sezon şimdiye kadar 6 milyon TL civarında nakit destek sağladığını belirten ve “Yönetim kurulunda biz kendisine “baba” diyoruz” diyen Başkan Ali Demirhan, “Şampiyonluğun son virasında yaklaşık 2 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Bu kaynağı da bu ve buna benzer projelerle elde etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

 

MACİT: 4 BİN DİREK AFİŞ KULLANILACAK

İstanbul Çalışma Grubu Başkanı Mustafa Macit ise “Adını Memleketine Yaz” projesi ile şehrin farklı noktalarındaki 4 bin adet direk afişin kullanılacağını ve bu alanlara reklam verecek kişilerin B.B. Erzurumspor’a maddi destek vereceğini söyledi.

 

BB Erzurumspor İstanbul Çalışma grubu Başkanı Mustafa Macit, “Dadaşlar Erzurum caddelerinde bulunan direklerde yer alacak, ‘Poster Panolar’ ve ‘Polebanner’lere, marka, isim ve Erzurumspor’a başarı dileklerini yazdırarak hem takıma moral desteği hem de maddi destek sağlayacaklar. Bu reklam mecraları sayesinde aynı zamanda hedef kitleleri olan Erzurumlulara da ulaşmış olacaklar. Reklam değeri açısından son derece önem taşıyan bu mecralarda hedef kitlesinde Erzurum olan kuruluşlar da yer alabilecek. Kampanyaya katılacak firmalarımız, direk afişin adedine 250 TL ödeyecek ve bu para kulübün banka hesaplarına yatırıldıktan sonra reklamlar yayınlanmaya başlayacak” diye konuştu.

Mayıs ayının son haftasına kadar devam edecek olan kampanya kapsamında kulübün kasasına 700 bin ile 1 milyon TL arasında kaynak girmesi hedefleniyor.

 

ERKHABER’DEN KAMPANYAYA DESTEK

Kampanyanın tanıtım toplantısında söz alan ERKHABER Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, B.B. Erzurumspor’a maddi destek sağlayacak projeye katılacak firmalarının reklamlarını internet sitesinde ücretsiz yayınlayacaklarını söyledi.