• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Şubat 2017 14:07

Milli sporculardan Başkan Bulutlar'a ziyaret

 Milli sporculardan Başkan Bulutlar'a ziyaret
Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve Türkiye'nin ilk kez Erzurum'da ev sahipliği yaptığı Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları Festivali'nde (EYOF) Palandöken Belediyesi'nden sporcular da boy gösterecek...

ERKHABER / ERZURUM-Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve Türkiye'nin ilk kez Erzurum'da ev sahipliği yaptığı Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları Festivali'nde (EYOF) Palandöken Belediyesi'nden sporcular da boy gösterecek. Palandöken Belediyespor Kulübü'nün başarılı Short Track (Sürat Pateni) sporcuları Hazar Karagöl ve Fatih Özden, milli takım adına yarın çıkacakları müsabakalar öncesinde Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı makamında ziyaret etti, madalya sözü verdi. Başkan Bulutlar da, kendisini ziyarete gelen milli sporcular Karagöl ve Özden'e başarı dileklerini iletti. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Antrenör Önder Arslan, milli sporcuların müsakabara hazırlık çalışmalarından bahsetti, iddialı olduklarını dile getirdi. 
Başkan Bulutlar: EYOF önemli bir fırsat
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları Festivali'nin, Olimpiyat Kenti hedefi olan Erzurum için önemli bir basamak olduğuna vurgu yaparak, "Şehir adına çok büyük bir önem taşıyan bir organizasyonda belediyemiz sporcularının da madalya kovalayacak olması, bizim için fevkalade gurur verici bir olay. İnanıyorum ki, yarın yapılacak müsabakalarda milli sporcularımız yüzümüzü güldürecek" diye konuştu.
Kış sporlarından Short Track branşının yıldızı her geçen gün parlayan bir spor dalı olduğunun altını çizen Bulutlar, "Madem ki kış sporları merkezi olan bir şehirde yaşıyoruz, o halde bunun gereklerini de yerine getirmeliyiz. Sahip olduğumuz tesisler kadar, bu tesisleri başarıyla ve madalyalarla taçlandıracak sporculara da ihtiyacımız var. Palandöken Belediyesi olarak bu manada elimizden geleni yapıyor, kış sporlarının gelişmesi ve yeni nesil sporcuların yetişmesi adına var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Arslan: “Madalyalarla geleceğiz “
Antrenör Önder Arslan da, EYOF'a milli takım adına katılmaya hak kazanan Hazar Karagöl ve Fatih Özden'in, Palandöken ilçesindeki Olimpik Buz Pateni Salonu'nda günlerce sürat, güç, kondüsyon ve beceri antremanları yaptığını belirterek, "Sporcularımızın kondüsyonu çok yüksek. Müsabakalar için de bir o kadar iddialıyız. Allah izin verirse, Palandöken Belediyesi'ne gerçekleştireceğimiz ikinci ziyaretimiz, yanımızda getirdiğimiz madalyarla birlikte olacak" şeklinde konuştu.
Sporcuların taşıdıkları yüksek moral ve iddia karşısında memnuniyetini dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Çarşamba günü kıyasıya bir mücadele verecek olan milli sporculara önce tatlı ikramında bulundu, ardından çiçek armağan etti. Başkan Bulutlar'ın gösterdiği yakın ilgi ve alakayla morallerini daha da yükselten sporcular, müsabaka saatini beklemeye koyuldu.

KARIŞIK